Výrobky pro masný průmysl
Naší širokou nabídkou koření, směsí a přísad pro masný průmysl zaručujeme jednoduchost výroby, efektivnost, stálou kvalitu, chuťovou vyrovnanost, prodloužení trvanlivosti
a konkurenceschopnost na trhu. Pro každou cílovou skupinu zákazníků vyvíjíme a dodáváme specifické produkty odpovídající jejich dalšímu použití.
Součástí dodávek výrobků je i poradenství a kompletní technologický servis reagující na konkrétní požadavky zákazníků.
Masné výrobky
Snadné krájení, roztírání, masné výrobky určené na ohřev, konzumovatelné zastudena, z různých druhů masa, uzené, vařené, pečené, vyrobené studenou cestou, trvanlivé, určené k rychlé konzumaci v různých obalech či bez obalů.
Měkké salámy, drobné a pečené masné výrobky
Nářezové salámy a mozaiky, uzené a vařeno nebo jen vařené, párky, klobásy, pečené masné bochníky vyrobené z jemného anebo silnějšího mletého masa, vody, soli, koření a dalších přísad, případně s obsahem různých masných a nemasných vložek.
Šunky dušené, vařené a uzené
Připravené z malých kousků mas, ucelených kusů mas, uzeného vařeného masa, s anatomickými částmi s kostí a bez kosti. Předpřipravené s lákem v běžné míchačce anebo nastřikované lákem a masírované ve vakuových tumblerech, plněné do umělých obalů, tepelně opracované ve formách, síťkách bez obalů jen zavěšené anebo vyformované a vařené ve speciálních fóliích.
Speciální masné výrobky
Určené na zejména přípravu nářezů, jsou charakterem výroby včetně výběru suroviny zvlášť blízké šunkovým výrobkům. Jsou vyrobené z různých anatomických částí bez kosti, případně menších kousků mas, vařené a uzené, konkrétně dekoračním kořením barvené v kuléru, tepelně opracované v síťkách, umělých obalech, formách, jen zavěšené bez obalu.
Paštiky a pomazánky
Vařené v přírodních a umělých střevech, játrové sýry tepelně opracované ve formičkách – všeobecně připravované kutrováním a mícháním za tepla nebo za studena.
Trvanlivé masné výrobky
Základním kritériem kladeným na trvanlivé krájené salámy a klobásy – vyráběné studenou cestou anebo tepelně opracované uzením horkým kouřem, případně uzením a vařením – je zachování si stálé kvality i při dalším skladování za běžných teplot.
Masné konzervy a polokonzervy
Díky moderním materiálům a technologiím je výběr sortimentu značný: šunky a uzeniny pasterované jako polokonzervy, šunky, sterilizované, sterilizované kousky masa
ve vlastní šťávě a s přídavkem láku, hotová jídla, mletá masa typu lunchmeat, pomazánky a paštiky, výrobky na bázi masa, vnitřností, jejich kombinace a kombinace mas a vnitřností se zeleninou či omáčkami.