Tekuté koření na kuře

Tekutá směs koření, oleje a soli ke kompletnímu ochucení kuřecího a drůbežího masa.
Doporučené dávkování: 50 g přípravku na 1 kg masa.
Užití: celé kuře nebo jeho části důkladně potřete tekutým kořením Kuře. Takto připravené kuře grilujte nebo pečte obvyklým způsobem.

Tekuté koření na pečené maso

Tekutá směs koření, oleje a soli ke kompletnímu ochucení steaků a pečeného masa připravovaného vcelku.
Doporučené dávkování: 50 g přípravku na 1 kg masa.
Užití: tekutým kořením Pečené maso důkladně potřete maso vcelku, případně nakrájené steaky. Takto připravené maso pečte obvyklým způsobem.

Tekuté koření na guláš

K přípravě hovězího a vepřového guláše, paprikové omáčky, gulášové a dršťkové polévky.
Doporučené dávkování: 30 g přípravku na 1 litr guláše.
Užití: na cibulovém základu krátce orestujeme nakrájené kousky masa, podlejte vodou a vařte do měka. Před dovařením přidejte tekuté koření Guláš.
Přípravek dodá guláši kompletní kořeněnou chuť a výraznou barvu.