Suroviny:

8 kuřecích stehýnek

1 cibule, jemně nakrájená

3-4 lžíce tekuté marinády Progast -Mexico

400 g čersvých nebo konzervovaných rajčat

2 lžíce protlaku

125 g mrazené kukuřice

125 g konzervovaných červených fazolí

Příprava:

kuřecí stehna potřeme marinádou Mexico a marinujeme minimálně 30 minut. Na pánvi osmažíme stehýnka a vyjmeme je ještě dřív než zhnědnou a odložíme je stranou. Na stejné pánvi osmažíme na oleji cibuli, přidáme nakrájená rajčata i se šťávou a rajský protlak. Odložená stehýnka vrátíme zpátky na pánev do rajčatové omáčky a dusíme spolu na mírném plameni asi 20 minut nebo až je maso měkké. Přidáme kukuřici a fazole a dusíme dalších 3-4 minuty, pokrm osolíme a opepříme podle chuťi. Podáváme s rýží nebo s tortilami.