Suroviny:

4 kuřecí prsa

brambory

2 lžíce olivového oleje

4-5 lžic Bylinkové marinády Progast

1 krabička (asi 300g) rozmrzlého mraženého špenátu

1 šálet na kolečka nakrájené cibule

1 šálek sušených rajčat

1/2 šálku černých oliv

2 lžíce utřeného česneku

1/2 šálku suchého bílého vína

100 g ovčího sýra nebo fety

4 čtverce alobalu 30 x 30 cm zlehka naolejované

Příprava:

syrové brambory nakrájíme na plátky a rozložíme do středu alobalu tak, aby se pak daly udělat balíčky. Co čtverec to jedna porce. Potřeme je rozmačkaným česnekem a lehce osolíme. Špenát rozdělíme na čtyři díly a rozprostřeme na brambory. Kuřecí prsa pořeme bylinkovou marinádou a necháme odležet. Namarinované plátky masa položíme na špenát, přidáme olivy, cibuli, rajčata, rozdrobený sýr a vše podlijeme olivovým olejem a bílím vínem. Porce v alobalu pečlivě zabalíme, aby neunikla pára. Pečeme na grilu nebo v troubě až se balíčky nafouknou. Potom sejmeme z grilu, dáme na talíř a ihned podáváme.