Suroviny:

750 g vepřové pečeně

3-4 lžíce tekutého koření Pečené maso Progast

1/2 lžičky dreceného fenyklu

1 velká cibule

1 lžíce másla

1/2 l mléka

50 g Boloňské omáčky Progast

5 žampiómů ( hříbků, lanýžů)

2 lžíce peptrželky

Příprava:

maso potřeme tekutým kořením na pečené maso, okořeníme fenyklem. Dáme uležet do chladničky na několik hodin. Rozehřejeme máslo a maso opečeme spolu s nakrájenou cibulí. Zalijeme mlékem, přidáme boloňskou omáčku a dusíme v troubě do měkka pod pokličkou. Pak necháme maso krátce zčervenat, do omáčky přidáme nakrájené houby a petrželku a chvíli podusíme. Porce masa podáváme přelité omáčkou s těstovinami, noky nebo bramborami.