Suroviny:

80 dkg hovězího hřbetu

30 dkg kuřecích jater

15 dkg másla

5 stroužků česneku

2 balení máslového těsta

5 dkg dijonské hořčice

1 vejce

3 červené cibule

25 dkg pravých hřibů

3 dl červeného vína

5 dl koňaku

oregáno

majoránka

sůl

pepř

olej

Příprava:

Hovězí maso potřeme solí, pepřem a hořčicí. Předsmažíme na malém množství oleje. Červenou cibuli nasekáme nadrobno, zesklovatíme na oleji, osolíme a přihodíme kuřecí játra. Ochutíme nastrouhaným česnekem a pepřem. Až budou játra osmahnutá, rozmixujeme je s čerstvou majoránkou a oreganem. Kuřecí směs rozprostřeme rovnoměrně na máslové těsto, položíme plátky předsmaženého hovězího masa a na náplň přeložíme plátky těsta. Položíme na plech vymazaný olejem, povrch těsta potřeme vajíčkem, vložíme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 25 až 30 minut. 
Připravíme ragú: nejprve rozehřejeme máslo a podusíme na něm 2 červené cibule rozkrojené na poloviny. Osolíme a přihodíme hříbky nakrájené na větší kousky. Podusíme dohromady s cibulí, okořeníme čerstvým oreganem a majoránkou a podlijeme vínem. Důkladně povaříme.
Před podáváním rozkrojíme maso zapečené v máslovém těstě na plátky a položíme na ragú, které jsme naservírovali na dno talíře.