Řada výrobků pro provozovny veřejného stravování sloužící k rychlé a hygienicky čisté přípravě polotovarů určených ke smažení.

Sortiment 
PANÁDA NEW YORK COMPKořeněné obalovací těstíčko, navlhčené plátky masa vložíme do obalovacího těsta a tepelně upravíme pečením.
SNACK BATTERNáhrada mouky a vajec. Rozmícháme s vodou v poměru 1 : 10 (100 g/ 1 l vody), do vzniklého tekutého přípravku klademe osolené plátky masa, které pak obalujeme ve strouhance.
STROUHANKA BLANK A5Bílá hrubší strouhanka.
STROUHANKA MIX VOB 2,5Bílohnědá hrubší strouhanka.
STROUHANKA GEEL TSvětležlutá jemná strouhanka.
STROUHANKA GEEL KKŽlutá hrubší strouhanka.
STROUHANKA CURCUMA 8EŽlutohnědá jemná strouhanka.
STROUHANKA CURCUMA GOUD A5Oranžová hrubší strouhanka.
STROUHANKA PAPRIKA A3Sytě oranžová jemná strouhanka.
STROUHANKA PAPRIKA D25Červenooranžová jemná strouhanka.
STROUHANKA BLANK A0Bílá, jemně mletá strouhanka.
STROUHANKA SATEOranžovožlutý mix vytvořený z jemné oranžové a hrubé žluté strouhanky.
STROUHANKA ORANŽ PAPRIKA D3Světleoranžová univerzální strouhanka.

Balení: standardně v papírových vícevrstvých pytlích 20/25 kg s minimální trvanlivostí 12 měsíců od data výroby.
Doporučené dávkování u strouhanek: 20 g na 150 g masa.

Uvedené typy strouhanek jsou vhodné pro výrobu chlazených a mražených polotovarů i k okamžitému použití.