ALKEMIR 900 (tekutý)

- bakteriostatická látka na bázi extraktů koření, kvasinek a esenciálních olejů, zlepšující chuťové a vjemové vlastnosti se současným bakteriostatickým účinkem;
- i při velmi nízkém dávkování dociluje velice přesvědčivých výsledků při srovnávacích testech s konkurenčními produkty;
- nepříznivě neovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků;
- vhodné pro přípravu polotovarů pro svou inertní chuť a příjemnou vůni;
- koncentrovaný přípravek;
- nevznikají nároky na skladovací prostory a manipulaci;
- neovlivňuje nepříznivě pH výrobku;
- široké bakteriostatické účinky;
- zajišťuje dlouhotrvající účinnost u masných výrobků, polotovarů, játrových výrobků, salátů a výrobků z ryb a drůbeže;

Aplikace:
- postřikem;
- vmícháním;
- injektováním;
- namáčením (při rozmrazování masa, ryb, drůbeže);

Dávkování: 0,7 – 1,8 g/kg výrobku.

ALKEMIR 920 (tekutý) - NOVINKA
- určený pro výrobu polotovarů a tepelně neopracovaných masných výrobků, tj. mletá masa, saláty a výrobky podobného typu, kde nedochází ke konečnému tepelnému opracování a tepelné opracování provádí až konečný zákazník
- bakteriostatická látka na bázi extraktů koření, kvasinek a esenciálních olejů, zlepšující chuťové a vjemové vlastnosti se současným bakteriostatickým účinkem;
- i při velmi nízkém dávkování dociluje velice přesvědčivých výsledků při srovnávacích testech s konkurenčními produkty;
- nepříznivě neovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků;
- vhodné pro přípravu polotovarů pro svou inertní chuť a příjemnou vůni;
- koncentrovaný přípravek;
- nevznikají nároky na skladovací prostory a manipulaci;
- neovlivňuje nepříznivě pH výrobku;
- široké bakteriostatické účinky;
- zajišťuje dlouhotrvající účinnost u masných polotovarů, salátů a výrobků podobného typu

Aplikace:
- vmícháním;
- injektováním;
- namáčením (při rozmrazování masa, ryb, drůbeže);

Dávkování: 1,0 – 1,5 g/kg výrobku.

ALKEMIR 1006 N (práškový) - NOVINKA
- bakteriostatická látka na bázi extraktů koření, kvasinek a esenciálních olejů, zlepšující chuťové a vjemové vlastnosti se současným bakteriostatickým účinkem;
- i při velmi nízkém dávkování dociluje velice přesvědčivých výsledků při srovnávacích testech s konkurenčními produkty;
- nepříznivě neovlivňuje senzorické vlastnosti výrobků;
- vhodné pro přípravu polotovarů pro svou inertní chuť a příjemnou vůni;
- koncentrovaný přípravek;

Zpět