Proteinový koncentrát SOLCON IP

  • SOLCON IP představuje koncentrát se zvýšenou schopností vázat vodu a tuk. Má světle žlutou barvu, je chuťově neutrální, neobsahuje cholesterol a má nízký obsah energie.
  • SOLCON IP je proteinovým koncentrátem s dobrými funkčními vlastnostmi. Tyto funkční vlastnosti jsou dosaženy použitím nových technologií při výrobě tohoto produktu.
Specifikaceprocenta (%)
protein v sušině71 -73
voda7 max.
popel6 max.
surové vlákno3,6 max.
tuk1,0 max.
velikost částeček97 % < 150 µm
celkový počet zárodků/g4 000 max.
salmonella/200 gnegativní
E. coli/gnegativní

Oblast použití:
- výroba masných výrobků a konzerv
- masné a rybí konzervy
- hotová jídla, mražené pokrmy
- pekárenské výrobky
- těstoviny

výborný emulgátor rostlinných a živočišných tuků, vytváří pevnou emulzi 1:5:5 (sója : tuk : voda)

Velikost balení: 25 kg v papírových pytlích.
Skladování: do 26 °C a 65 % relativní vlhkosti.

Proteinový koncentrát SOLCON S 117

  • SOLCON S 117 představuje koncentrát se zvýšenou schopností vázat vodu a tuk. Má světle žlutou barvu, je chuťově neutrální, neobsahuje cholesterol a má nízký obsah energie.
  • SOLCON S 117 je proteinovým koncentrátem s dobrými funkčními vlastnostmi. Tyto funkční vlastnosti jsou dosaženy použitím nových technologií při výrobě tohoto produktu.
  • Výborný emulgátor rostlinných a živočišných tuků, vytváří pevnou emulzi 1:5:5 (sója : tuk : voda).
Specifikaceprocenta (%)
protein v sušině69 - 70
voda6 max.
popel8 max.
surové vlákno3,5 max.
tuk1,0 max.
velikost částeček95 % < 150 µm
celkový počet zárodků/g5 000 max.
salmonella/200 gnegativní
E. coli/gnegativní

Oblast použití:

  • výroba masných výrobků a konzerv
  • masné a rybí konzervy
  • hotová jídla, mražené pokrmy
  • pekárenské výrobky
  • těstoviny

Velikost balení: 25 kg v papírových pytlích.
Skladování: do 26 °C a 65 % relativní vlhkosti.

Proteinový koncentrát SOLCON S 110

  • SOLCON S 110 představuje koncentrát se zvýšenou schopností vázat vodu a tuk. Má světle žlutou barvu, je chuťově neutrální, neobsahuje cholesterol a má nízký obsah energie.
  • SOLCON S 110 je proteinovým koncentrátem se zvýšenými funkčními vlastnostmi. Tyto funkční vlastnosti jsou dosaženy použitím nových technologií při výrobě tohoto produktu. U tohoto typu proteinu dochází k výborné emulgaci tuků a velice silnému vyvázání vody ve výrobcích.
  • Výborný emulgátor rostlinných a živočišných tuků, vytváří pevnou emulzi 1:5:5 (sója : tuk : voda).
Specifikaceprocenta (%)
protein v sušině68 - 69
voda7 max.
surové vlákno4,25 max.
tuk1,0 max.
velikost částeček95 % < 150 µm
celkový počet zárodků/g5 000 max.
salmonella/200 gnegativní
E. coli/gnegativní

Oblast použití:

  • výroba masných výrobků a konzerv
  • masné a rybí konzervy
  • hotová jídla, mražené pokrmy
  • pekárenské výrobky
  • těstoviny

Velikost balení: 25 kg v papírových pytlích.
Skladování: do 26 °C a 65 % relativní vlhkosti.

Proteinový koncentrát SOLCON S 200

  • SOLCON S 200 představuje koncentrát se zvýšenou schopností vázat vodu a tuk. Má světle žlutou barvu, je chuťově neutrální, neobsahuje cholesterol a má nízký obsah energie.
  • SOLCON S 200 je proteinovým koncentrátem s dobrými funkčními vlastnostmi. Tyto funkční vlastnosti jsou dosaženy použitím nových technologií při výrobě tohoto produktu.
  • SOLCON S 200 vyniká svojí pevností ve výrobcích a zajišťuje pevný gel v poměru 1 : 5 s vodou a pevnou tukovou emulzi v poměru 1 : 5 : 5 s tukem.
  • Je vhodný přidávat do sekaných masných výrobků, jemně mělněných masných výrobků a paštik.
Specifikaceprocenta (%)
protein v sušině73 – 75
voda6 max.
tuk1,0 max.
velikost částeček88 % < 150 µm
celkový počet zárodků/g50 max.
salmonella/200 gnegativní
E. coli/gnegativní

Oblast použití:

  • výroba masných výrobků a konzerv
  • masné a rybí konzervy
  • hotová jídla, mražené pokrmy
  • pekárenské výrobky
  • těstoviny

Velikost balení: 25 kg v papírových pytlích.
Skladování: do 26 °C a 65 % relativní vlhkosti.

Izolát sojové bílkoviny SOLPRO 910 IP

  • SOLPRO 910 IP představuje izolát sojové bílkoviny se zvýšenou schopností vázat vodu a tuk. Má světle žlutou barvu, je chuťově neutrální, neobsahuje cholesterol a má nízký obsah energie.
  • SOLPRO 910 IP je sojový izolát s dobrými funkčními vlastnostmi. Tyto funkční vlastnosti jsou dosaženy použitím nových technologií při výrobě tohoto produktu.
  • Velice dobře váže vodu a tuk, výborný emulgátor rostlinných a živočišných tuků, vytváří pevnou emulzi 1:6:6 (sója : tuk : voda).
  • Vytváří elastický gel a zlepšuje texturu potravin.
  • Vhodný pro výrobu sekaných a mělněných masný výrobků při použití tučnějších surovin.
Specifikaceprocenta (%)
protein v sušině91 - 93
voda7 max.
tuk1,0 max.
popel5,0 max.
velikost částeček95 % < 150 µm
celkový počet zárodků/g5 000 max.
salmonella/200 gnegativní
E. coli/gnegativní

Oblast použití:

  • výroba masných výrobků a konzerv
  • masné a rybí konzervy
  • hotová jídla, mražené pokrmy
  • pekárenské výrobky
  • těstoviny

Velikost balení: 25 kg v papírových pytlích.
Skladování: do 26 °C a 65 % relativní vlhkosti.

Zpět