Barbecue

Jemně nasládlá pikantní marináda s vůní kouře na grilování drůbeže, vepřového a hovězího masa.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Česneková

Výrazná marináda česnekové vůně a chuti s příchutí bazalky na vepřové, drůbeží, jehněčí a rybí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Čína

Jemně pikantní marináda s kari kořením na drůbeží a vepřové maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Gyros

Pikantní marináda s bylinkami na vepřové, drůbeží a králičí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

New York

Jemně kořeněná papriková marináda širokého použití na libovolné druhy masa.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Pfefferico

Pikantní papriková marináda s drceným pepřem na hovězí, vepřové a rybí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Mexico

Jemně ostrá papriková marináda s bílým pepřem, chilli, skořicí a česnekem na drůbeží a vepřové maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Texas

Jemně ostrá papriková marináda, ideální na steaky a všechny druhy pečeného masa.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Bylinková

Přijemně aromatická bylinková marináda na vepřové, drůbeží a rybí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Provensálská

Aromatická marináda s provensálskou směsí bylinek na vepřové, drůbeží a králičí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Brusinková

Jemně pikantní brusinková marináda s delikátní kořeněnou chutí na drůbeží, vepřové a hovězí maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Pivní

Jemně pikantní marináda s harmonicky vyváženou pivní chutí na drůbeží a vepřové maso.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Borůvková

Jemně pikantní marináda s chutí borůvek a portského vína na grilování drůbežího, vepřového a hovězího masa.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Citrónová

Jemná marináda s delikátní citrónovou chutí především na grilování ryb a drůbežího masa..
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Pomerančová

Marináda s chutí pomeranče a bylinek vhodná pro grilování nebo tepelnou úpravu mas a zeleniny pro děti.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Medová pikant

Pikantní marináda s nasládlou, ale i pikatní chutí na vepřové a drůbeží maso ( křidýlka, žebírka, apod.)
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Medová

Nasládlá marináda s kari, zázvorem a skořicí vhodná pro grilování nebo tepelnou úpravu vepřového a drůbežího masa.
Doporučené dávkování: 50 – 100 g marinády na 1 kg masa.
Užití: marinádou tence potřeme naklepané maso a necháme min. 30 minut odležet mimo chladničku. Takto připravené maso grilujeme, pečeme nebo smažíme.

Marináda Mexico Marináda Texas Marináda Chillie