Řada chuťově výrazných sypkých marinád je určená pro všechny druhy grilovaného a pečeného masa. Marinády jsou baleny v sáčcích z Al folie, hmotnost jednotlivých balení je 0,15 kg a 1 kg.

Užití: 150 g marinády rozmícháme v 350 ml oleje a 500 ml vody. Do vzniklé marinády naložíme připravené plátky masa a necháme několik hodin odležet. Takto připraveného maso tepelně upravujeme. Zvláště vhodná je kombinace s dekoračním kořením, které použijeme před koncem tepelné úpravy. Pro tento druh marinády doporučujeme dekorační směs Party mix česnek a Party mix dekor.

Cibulová s česnekem

Příjemně kořeněná marináda na přípravu steaků a špízů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.

Česneková

Výrazná česneková marináda na ryby, drůbež, jehněčí a králičí maso.

Čínská

Jemně pikantní marináda k přípravě asijských specialit ze všech druhů masa.

Drůbež

Jemně kořeněná marináda s chutí papriky na drůbeží a králičí maso.

Gyros

Výrazně kořeněná marináda k přípravě řeckého Gyrosu a středomořských masových a rybích specialit.

Papriková

Výrazná červená marináda s kvalitní maďarskou paprikou, vhodná na hovězí a vepřové maso.

San Marco

Pikantní paprikovo smetanová marináda širokého použití.

Sýrová

Jemná smetanovo – sýrová marináda na vepřové, drůbeží a králičí maso.

Paprikovo-smetanová

Jemná smetanová marináda s příchutí papriky na tzv. „bílé“ maso.

Pfefferico

Pikantní papriková marináda s drceným pepřem.