TMAVÁ ŠŤÁVA - se skvělou chutí pečeného vepřového masa.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě a krátce povařte. Uvařenou šťávou můžete podlít maso ke konci tepelné úpravy. Podávejte k masu s různými druhy bramborových a těstovinových příloh.

HOUBOVÁ OMÁČKA S KOŘENÍM - jemně pikantní omáčka s intenzivní houbovou chutí.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě, mléce nebo smetaně a krátce povařte. Uvařenou omáčkou můžete ke konci tepelné úpravy podlít vepřové, drůbeží nebo hovězí maso. Podávejte k masu s různými druhy bramborových a těstovinových příloh.

ŠŤÁVA KE KUŘETI - univerzální šťáva s typickou vůní a chutí kuřecího masa je ideálním doplňkem ke všem pokrmům připravovaných z drůbeže.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě a krátce povařte. Uvařenou šťávou můžete podlít maso ke konci tepelné úpravy.

SMETANOVO SÝROVÁ OMÁČKA - jemná smetanová omáčka s intenzivní chutí sýru vhodná na těstoviny a všechny druhy masa.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě, mléce nebo smetaně a krátce povařte.

OMÁČKA CHILLI CON CARNE - pikantní tomatová omáčka k přípravě masových, minutkových směsí mexické kuchyně.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě, mléce nebo smetaně a krátce povařte.

BOLOŇSKÁ OMÁČKA - jemně pikantní omáčka vhodná zejména k přípravě těstovinových pokrmů.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě, mléce nebo smetaně a krátce povařte.

OMÁČKA SE ZELENÝM PEPŘEM - pikantní omáčka s vhodná ke steakům nebo grilovaným masům, apod.

Návod na přípravu:
instantní omáčku rozmícháte ve vodě, mléce nebo smetaně a krátce povařte.